Over ons

Beste bezoeker,

Vicky, Vincent & Quinten:

Vicky en Vincent, zijn gehuwd op 23 oktober 1999 en zijn sedert deze dag af wonende in het mooie en rustige Leisele. Samen hebben ze 1 prachtige zoon Quinten, die natuurlijk naar het schooltje te Leisele gaat.  Vincent genoot qua opleiding slager in het KTA Diksmuide met als specilisatie traiteur, grootkeuken en banketaannemer.

Vincent staat nu in als chef van de keuken van  ” Restaurant De Schreve “. De opleiding die hij volgde  brengt hem iedere dag vele voordelen op door de ruime kennis van vlees.

Vicky, geboren te Izenberge ( en kleindochter van de laatste veldwachter van Leisele) is sedert haar 18jaar werkzaam in de horeca.  Ze neemt dan ook met alle plezier de taak als gastvrouw op, in hun restaurant.

Geschiedenis:

De Schreve is in de volksmond genaamde grens tussen Vlaanderen en Frankrijk. Daar wij slechts op een kilometer van de grens wonen en er tevens een Schrevepromenade in Leisele werd georganiseerd (iedere 3de zondag van juli) was dit voor ons de reden ons restaurant De Schreve te noemen.

We zijn nu reeds 10 jaar bezig en hebben onlangs onze keuken volledig vernieuwd, alsook de buitengevel en tuin werden onder handen genomen. We zijn dus terug klaar om er nog eens 10 jaar bij te doen.

Onze keuken is Belgisch-Frans, met vooral een ruim aanbod aan vleesgerechten op de grill, verschillende soorten scampi’s op de plancha en seizoensgebonden visgerechten. Tijdens de zomerperiode serveren we tevens mosselen. Je kan bij ons ook terecht voor een kleine snack en in de namiddag ook steeds voor onze tea-room.

Specialiteit is natuurlijk onze huisgemaakte picon van de Schreve en alsook de sangria met vers fruit. Verder hebben we ook een ruime bierkaart met streekbieren.  Als extra troef kan u genieten van ons ruime zonneterras en een leuke tuin (weg van de straat) zodoende de allerkleinsten ook kunnen spelen.

Tot binnenkort,

in restaurant De Schreve.